Betty

SEUCH DKUCH FINUCH NORDUCH

Dandy-Lion’s As You Like It

Betty är Stellas dotter ur sista kullen. Hon har en stilig engelsman som sin pappa.

Betty har ställts ut en del,  14 utställningar totalt i Sverige, vilket har resulterat i fem cert på vägen till Svensk Utställningschampion.

2013  var hon nr 1 på Svenska Pudelklubbens utställningslista, enbart visad 10ggr det året, varav fem gånger på Pudelklubbens specialutställningar.

Under 2014 har hon ställts i Danmark och blev där BIM med cert, vilket betyder att hon även är Dansk Champion.

Betty är en pigg och rolig hund, både att träna med och att leva med. En värdig efterträdare till sin mor.

Höjdpunkter i ringen

Årets Storpudel 2013 på SPK-listan och på SKK-listan.2:a
1x S-BIS
1x S-BIS2
3x BIR
6x BIM
5x cert
2x CACIB
Observera att detta är på TOTALT 14st utställningar.
2014 Har hon enbart visats utomlands, vilket har resulterat i ett Danskt Championat, ett Finskt Championat och ett Nordiskt Championat.

2015 Fick Betty sin första kull, Betty-Boop Kullen. Hon parades med Fidel Muscat, en trevlig norsk gutt. Två tikar och fem hanar blev det.

2016 Har Betty gjort tre rallylydnadstävlingar, två i Augusti där hon fick 78 p respektive 96 p. Det var två godkända resultat och de flesta felen var så kallade ff fel, det betyder förar fel och var därmed matte som klantade till det, som alltid. Nästa tävling gick av stapeln 10 December. Tyvärr hade vi inte hunnit träna där emellan då jag (Sofia) har haft klippkort på sjukhuset på senare tid, fått rätt tunga mediciner och därmed inte haft orken. Betty, som den starkaste i vårt team, tog dock hand om sin matte på rallyplanen och levererade 97 poäng. Underbara hund! Så, Nu har Betty en ny titel, RLD N, och hon har banne mig skaffat sig den näst intill helt ”själv” då jag inte varit så mycket till stöd.

bettystamtavla

 Bettys Galleri

Filmer

Bettys första valputställning februari 2012

Tack snälla Carro för att du filmade!

Betty tävlar rallylydnad i nybörjarklass. Den här rundan gav 96 poäng. Älskar hennes glädje i arbete, svansen går hela tiden.